Skin Care

Een stralende huid.

Bij HAYA Clinics kunt u terecht voor alles omtrent een gezonde stralende huid. Graag tot binnenkort!

Post 5

Huidkliniek

Naast een tandheelkunde afdeling, beschikt onze kliniek ook over een huidkliniek. Onze huidspecialisten beschikken over alle nodige kennis met betrekking tot huidaandoeningen en kwaaltjes. Ook kun je met al jouw vragen over huid gerelateerde zaken terecht bij onze huidkliniek in Zoetermeer voor deskundig advies en behandelingen.

Wij zijn naast een huidkliniek voor huidaandoeningen ook een schoonheidssalon. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen met betrekking tot de huid. Wij verzorgen onder andere laser ontharing, botox en fillers behandelingen, maar ook micro-needling. Zo zul jij er na een bezoek aan onze huidkliniek, weer op en top stralen van top tot teen.

Een aantal of onze medische diensten

Geïnteresseerd geraakt in één van onze behandelingen? Maak direct online een afspraak met één van onze artsen!

Laser

Wij gebruiken de Quanta System Duetto MT EVO, het veiligste en meest effectieve laserapparaat. De twee laserbronnen maken gecombineerde lasertechnieken mogelijk. De Alexandrite 755nm laser is de gouden standaard voor het ontharen van huidtypes I tot III en hyperpigmentatie behandeling. De Nd:YAG 1064nm laser kan worden gebruikt voor huidtypes IV-VI en voor vasculaire behandelingen

Huidtherapie

Ontdek onze huidverzorgingsbehandelingen die uw natuurlijke schoonheid naar voren brengen! Wij bieden effectieve oplossingen voor ontharing, huidverjonging en pigmentatiecorrectie. Daarnaast behandelen we vasculaire aandoeningen, verwijderen we tatoeages en pakken we acne en littekens aan. Laat uw huid stralen en voel u zelfverzekerd met onze geavanceerde, op maat gemaakte behandelingen.

Fillers

Bij Haya Clinic gebruiken we TEOSYAL RHA. Dé filler die rekening houdt met de mimiek van het gezicht. De Zwitserse firma Teoxane is gespecialiseerd in het produceren van injectables die allen 100% zijn gebaseerd op hyaluronzuur. TEOSYAL RHA® is de meest recente ontwikkeling van TEOXANE.

Tanden bleken
Present your content in an attractive Circle layout item 4. You can highlight key information with click or hover effects and style it as per your preference.
Microneedling Dermapen

Microneedling is het aanbrengen van zeer fijne trillende naaldjes op de huid. Deze naaldjes bevorderen de aanmaak van fibroblasten, collageen en elastine (bindweefsel) om de huid te vernieuwen en mooier te maken zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Wimpers

Wimperextensions

Wimperlifting

Manicure & Pedicure

Manicure en pedicure zijn cosmetische behandelingen voor de handen en voeten. Ze omvatten het verzorgen van nagels, nagelriemen en de huid, evenals het aanbrengen van nagellak. Deze behandelingen bevorderen zowel esthetische als hygiënische verzorging.

Gezichts Behandeling

Onze gezichtsreinigingsbehandelingen omvatten dieptereiniging, exfoliatie, en hydratatie, afgestemd op uw huidtype. Geniet van een stralende, gezonde teint met onze professionele gezichtsverzorging. Ervaar een frisse, vernieuwde huid met onze op maat gemaakte behandelingen.

Een afspraak maken

Ons toegewijde team van professionele en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt in onze kliniek. Voel je vrij om ons te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze vriendelijke office-manager staat jou graag te woord en zal jou verder helpen met het maken van een afspraak.

Tot binnenkort bij HAYA Clinics!

Afspraak maken

Vul de onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Scroll to Top