Tandheelkunde

Een stralende lach.

Bij HAYA Clinics kunt u terecht voor alles omtrent uw gebit. Graag tot binnenkort!

Our-Experts-3.jpg

Tandheelkunde

Onze ervaren tandartsen en mondhygiënisten zorgen voor de perfecte mondhygiëne. Wij bieden verschillende behandelingen aan om jouw gebit in de beste conditie te krijgen en te houden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit periodieke controles en wortelkanaalbehandelingen, maar ook voor tanden bleken kun je bij onze kliniek terecht. Vaak hangt de gezondheid van het gebit samen met de conditie van het tandvlees. Mocht je hiermee problemen krijgen of al hebben, dan kunnen onze specialisten een tandvleescorrectie uitvoeren. Wij vinden het namelijk net zo belangrijk dat iedereen met een brede glimlach rond kan lopen.

Onze tandartsen behandelen zowel volwassenen als kinderen. Wij weten als geen ander dat het voor kinderen soms eng kan zijn om naar de tandarts toe te gaan. Onze gespecialiseerde jeugdtandarts zorgt ervoor dat kinderen zonder problemen naar de tandarts willen en zich op hun gemak voelen. Dat is voor zowel de ouders als het kind een stuk aangenamere ervaring.

Onze tandverzorgingsdiensten

Periodieke controle

Mondhygiëne behandeling

Restauratieve tandheelkunde

Kindertandheelkunde

Kroon- en brugwerk en Facings

Kinderen, sealen

Tanden bleken

Esthetische tandheelkunde

Tandvlees correctie

Gebitsprotheses

Wortelkanaalbehandeling

Overig

Implantologie

Een afspraak maken

Ons toegewijde team van professionele en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt in onze kliniek. Voel je vrij om ons te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ons team staat jou graag te woord en zal jou verder helpen met het maken van een afspraak.

Tot binnenkort bij HAYA Clinics!

Afspraak maken

Vul onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Scroll to Top